Grįžti

Nauja energija veiklą pradeda advokatų kontora NOOR

2022.07.09

Patyrusios „SPC legal“ ir „WINT law firm“ advokatų kontoros susijungė į bendrą komandą ir nuo šiol esamus bei būsimus klientus kviečiame kreiptis į NOOR. Mūsų išaugusią, stipresnę advokatų kontorą vienija holistinis požiūris, jog teisė turi būti įkvėpta tokios pat energijos ir sumanumo, kokią klientai pasitelkia versle.

NOOR dirba daugiau nei 60 teisės specialistų, gebančių suteikti reikiamą pagalbą įvairiais teisės klausimais. Nuo technologijų ir medijų, įmonių ir sandorių, NT ir statybos iki mokesčių teisės, viešųjų pirkimų, ginčų bei darbo teisės ar migracijos ir daugiau – šių sričių profesionalai yra sukaupę vertingą patirtį. Naujoje sinergijoje padėsime surasti sprendimus visoms  situacijoms ir pasiruošti galimiems iššūkiams.

Pasak NOOR vadovaujančio partnerio Giedriaus Murausko, naują advokatų kontorą rinkoje išskirs ne vien universalūs gebėjimai atskirose teisės srityse, bet ir charakteris.

„Žodis „Noor“ reiškia lengvumą bei šviesą. Šie žodžiai puikiai tinka apibūdinti mūsų charakterį. NOOR apjungė „SPC legal“ ir „Wint law firm“ geriausias savybes ir patirtis, o išaugusį mūsų potencialą pirmiausia galės įvertinti esami abiejų kontorų klientai“, – sako G. Murauskas.

NOOR partnerė bei valdybos narė Daiva Ušinskaitė-Filonovienė pabrėžia vertybių kontekstą ir iš jo gimstančias galimybes dirbti lengviau ir efektyviau.

„Maždaug dešimtmetį Lietuvos rinkoje vyko advokatų kontorų skaidymasis į mažesnes komandas. Šis procesas buvo pagrįstas prielaida, kad didieji žaidėjai tampa pernelyg gremėzdiški ir nutolę nuo kliento. Šiuo metu vyksta atvirkštinis procesas – konsoliduojasi tas pačias vertybes turintys teisininkai, mokantys ir galintys dirbti šiuolaikiniu ritmu. NOOR yra didelė advokatų kontora, su kuria lengva dirbti“, – teigia D. Ušinskaitė-Filonovienė.

NOOR veikia 9 skirtingų praktikų grupės, kurioms vadovauja kontoros partneriai. Daiva Ušinskaitė-Filonovienė vadovauja NOOR ginčų praktikos grupei, Giedrius Murauskas yra restruktūrizavimo ir bankroto praktikos vadovas.

Nusikaltimų versle ir atitikties praktikos grupei vadovauja Giedrius Danėlius, įmonių ir sandorių – Mindaugas Rimkus, darbo teisės, migracijos ir azartinių lošimų – Marius Rindinas. Povilas Karlonas atsakingas už nekilnojamojo turto ir statybos teisės specialistų grupę, Dainius Daugirda – už mokesčių teisės,  Daiva Lileikienė – už viešųjų pirkimų ir Andrius Iškauskas – už technologijų, medijų ir intelektinės nuosavybės.

Rūpinsimės ir suteiksime visapusišką pagalbą bei išlaikysime asmeninį dėmesį Jums – tai tampa didesnės ir stipresnės NOOR komandos pagrindiniu siekiu. Judėkime viena kryptimi. Su NOOR.